A felelősségteljes játékról


Az online sportfogadás és szerencsejátékok világa nagyon csábító, és az irodák kiváló szórakozási lehetőséget kínálnak a játékosoknak. A jackpot lehetőségének izgalma benne van minden egyes pörgetésben, gombnyomásban, tippelésben, és naponta hallani hihetetlen nyeremények bezsebeléséről is.

Az online kaszinók és fogadóirodák elsősorban nyereséget akarnak termelni – és termelnek is. Tudasítanunk kell, hogy 100%-osan működő tippmix tipp (vagy sportfogadás tipp) és tuti stratégia nem létezik. Sok oldal állítja magáról ennek ellenkezőjét, de ez nem igaz.

Ha úgy döntesz, hogy kipróbálod az online kaszinók és fogadóirodák világát, tudnod kell, hogy a nyeremény nem garantált. Tulajdonképpen egy szórakozási lehetőséget vásárolsz. Tehát, mindig csak annyi pénzt fordíts erre a célra, aminek esetleges elvesztését fel tudod dolgozni. Tekintsd ezt úgy, mintha moziba mennél, vagy buliba fizetnél belépőt.

Határozz meg magadnak egy bizonyos limitet, amelyet soha ne lépj túl! Ez lehet napi, heti vagy havi limit, amit már sok fogadóirodában és kaszinóban be is állíthatsz. Ezt hívják felelősségteljes szerencsejátéknak.

Ha ezt a limitet esetlegesen kimeríted, ne ess abba a hibába, hogy megpróbálod „visszanyerni” a pénzedet. Ez csak nagyon ritka és kivételes esetekben történik meg, viszont a veszteséged nagy eséllyel fog tovább nőni. Mindig maradj higgadt, és ne érzelmi alapú döntéseket hozz – hallgass a logikára.

A játék szórakoztató, és hasznot is hozhat. Ám nem nyerhetsz mindig. “Veszíteni” is a játék része, és fel kell rá készülnöd. Ezért nem szabad olyan összeget kockáztatnod, aminek az elvesztését nem engedheted meg magadnak.

Mivel ez a szórakozási lehetőség nagyon gyakran (káros) szenvedéllyé alakul át, erősen javasolt, hogy időnként tarts egy hosszabb szünetet a játékkal.

Oldalaink kizárólag 18 éven felüli látogatók számára készültek. Mindenki csak saját felelőssége és belátása szerint látogassa!

Semmilyen körülmények között nem garantáljuk, hogy az oldalunkon megjelenő vagy az e-mailben kiküldött tippmix tippek, stratégiák, sportfogadás tippek vagy ötletek 100%-ban működnek és nyereményt hoznak. Ebből adódóan, az esetleges anyagi vagy egyéb veszteségekkel kapcsolatosan semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Független szervezetek

Alább megtalálod azon szervezetek elérhetőségeit, amelyek segítséget nyújtanak a szerencsejátékokat játszóknak, a játékfüggőségben szenvedőknek, ill. azok családtagjainak és barátainak.

Gamblers Anonymous Magyarország

Web: www.gamblersanonymous.org

E-mail: ga.hungary@freemail.hu

Segélyvonal: (+36) 20 462 8304

Félúton Alapítvány

Web: www.feluton.hu

Telefon: (+36) 1 785 7616