Mai tippek március 9.

Tegnapi nap 5-ből 4 tipp nyert a FREE csoportban. A VIP-ban még 3-ból 2 jött. A heti eredményünk pedig 38-ból 30 tipp nyertes. A mai nap is szuper tippekkel készültek a tipstereink számotokra. Viszont ez a hétvége csak a VIP tagoké, tehát nem lesz FREE tipp. Viszont ingyenesen válhatsz VIP-vá TE is, és emellé még 20.000Ft bónuszt is kapsz! 5 perc az egész, és utána örökké megkapod a legjobb tippeket, és soha többé nem kell veszteségesen játszanod. Egy szép kis mellékkereset jöhetett már eddig is a sportfogadásból, ha követted a tippjeinket.

A profi fogadók mindig kihasználják a fogadóirodák bónuszait. Az UNIBET irodájában most 20.000Ft kezdőbónusz jár minden új játékosnak. Nincs más dolgod, mint regisztrálni IDE kattintva, majd feltölteni a számlád, és elhelyezni egy kockázatmentes fogadást. Van egy tutinak gondolt tipped a hétvégére? Akkor játsszd meg az UNIBET-nél, és ha vesztenél, visszakapod a tétet 20.000Ft-ig. Nulla százalék kockázat, 100% nyereség.

Részletes útmutató az UNIBEThez IDE kattintva érhető el. Ha kérdésed van, szívesen válaszolunk, írj nekünk a hello@tippmixtippek.info címre.

Miért érdemes az UNIBETnél regisztrálni és játszani?
– Nagyobb odds-ok, mint a Tippmixen vagy a bet365-nél.
– Pert nyert a magyar állammal szemben, így teljesen legálisan játszhatsz náluk.
– Hatalmas bónuszok várnak.
– Ingyenes tippjáték minden BL fordulóban, ahol 15 millió Ft-ot nyerhetsz.
– Az összes tippünk megjátszható náluk.
– A kereső funkciójukkal játszva kikeresheted az általunk kiküldött tippeknél szereplő csapatokat.

FIGYELEM: VIP csak akkor lehetsz, ha az oldalunkon keresztül regisztrálsz. A tagságot a befizetés és az első tipp megjátszása után aktiváljuk. Ha megtörtént a regisztráció, írj egy e-mailt a hello@tippmixtippek.info címre.