Mindkét csapat szerez gólt stratégia

mindkét csapat szerez gólt tippmix tippek

Sokak kedvenc fogadási típusa a Mindkét csapat szerez gólt (angolul „Both to score” – röviden BTS vagy GG – azaz goal/goal). Egy jó stratégiával ugyanúgy nagy haszonra lehet szert tenni, mint a döntetlen tippekkel.

Ebben a cikkünkben összeszedtük azokat a mérkőzés és csapat jellemzőket, amelyek alapján nagy eséllyel eltalálhatjuk, hogy az adott meccsen mindkét csapat szerez gólt.

A csapatok gólátlaga – ez a legfontosabb mutató. Ha két olyan csapat találkozik, akik a meccsek 70%-ban betalálnak és gólt is kapnak, nagy eséllyel nyerünk a tippünkkel.

Hiányos védelem – ideális, ha a támadósor teljes, de a védelemből egy (jobb esetben több) kulcsjátékos és/vagy kapus is hiányzik.

Támadó játékstílus – szintén nekünk kedvez, ha két, egyaránt támadó felfogásban fellépő gárda találkozik. Az olasz és francia csapatok mérkőzéseinek nagy részét ezáltal kizárhatjuk.

Vendég csapat a favorit – ha az irodákban 1.70.-1.80 közt adnak egy mérkőzésen a vendég győzelemre, érdemes megnézni a csapatok gólátlagát.

Az időjárás és a pálya állapota – a csapatok a jó minőségű pályához vannak szokva. Vizes, csúszós pályán nehezebb dolga van a támadóknak (a védőknek is, de a támadóknak inkább), nehezebb irányítani a labdát, pontrúgásokat is könnyebb elvégezni száraz pályán. Ezért inkább kerüljük az ilyen meccseket.

A mérkőzés kezdetének időpontja – a statisztikák azt mondják, a korai mérkőzéseknél (12:00 -15:00) kevesebb gól születik, mint az estieknél.

Mely bajnokságokban keressünk tippeket a mindkét csapat szerez gólt stratégiához?

Szerencsére a neten ehhez is találunk segítséget. Az alább linkelt két oldalon táblázatba vannak rendezve a bajnokságok a legtöbb BTS meccsel (százalékban jelölve):

https://www.windrawwin.com/statistics/best-leagues-for-both-teams-to-score/

https://www.thestatsdontlie.com/football/stat-leaders/

A második linken két táblázat található. A jobb oldali táblázatban a legtöbb BTS meccset játszó csapat van felsorolva. Érdemes ezeket is megnézni.

Mennyire lehet eredményes egy ilyen stratégia?

A cikk megírásának napján (2019.02.10.) a svájci Super League volt a fentebb linkelt listák élén, azaz náluk volt a legtöbb olyan mérkőzés, ahol mindkét csapat szerez gólt. Aznap 5 mérkőzést játszottak ebben a ligában, és mind az 5 BTS lett, ahogy az alábbi képen is látható.

mindkét csapat szerez gólt tippek és stratégia

Természetesen játszhatjuk a „BTS NO” változatot is. Ekkor arra tippelünk, hogy csak az egyik vagy egyik csapat sem szerez gólt. Viszont ez egy jóval nehezebb stratégia, ugyanis egy váratlan piros lap, büntető vagy egy szerencsés pontrúgás könnyen vezethet gólhoz bármelyik fél esetén.