Hogyan tippmixeljünk?

hogyan tippmixeljünk, hogyan nyerjünk tippmixen

Hogyan tippmixeljünk?

Sokan keresik erre a választ. A válaszhoz először tedd fel magadnak a kérdést: csak játszani akarok, mindegy, ha veszteséges, vagy hosszútávon azért jó lenne nyereségesnek maradni?Ha inkább az utóbbi válasz a szimpatikus, akkor érdemes tovább olvasnod a cikket.

Hogyan nyerjünk tippmixen?

Először, jó tippek kellenek hozzá. Ha kezdő vagy, érdemes mások tippjeiből kiindulnod. A neten sok olyan oldalt, FB oldalt találsz, ahol pénzért kínálnak tippeket. Ezeket felejtsd el, a 99%-uk ugyanis átverés, tizenéves kisfiúk próbálkoznak meggazdagodni 1.20 – 1.30 odds-ot kínáló tippekből. Weblapunkon, a tippmixtippek.info-n, oldalon ingyenesen feliratkozhatsz a napi tippekre. Az előző hetek eredményeit is megnézheted a „Tippek” menüpont alatt. Ezeket a tippeket profi külföldi tipsterektől szerezzük, és ingyenes küldjük ki feliratkozóinknak. A feliratkozást megteheted ezen a linken: FELIRATKOZOM

Mi kell még? Egy megbízható fogadóiroda. Egy olyan, ahol az odds-ok a piaci átlagnál magasabbak. Kezdőként az UNIBET irodát ajánljuk, ugyanis a Tippmix és TippmixPro által kínált odds-oknál 20-30%-kal magasabb szorzókat találsz náluk, a kínálatuk is sokkal nagyobb nem beszélve a bónuszokról. Ha EZEN a hivatkozáson keresztül regisztrálsz hozzájuk, 20.000Ft bónuszt kapsz egyből az elején, valamint hozzáférhetsz prémium tartalmainkhoz is. Hogy mennyire fontos az odds-ok nagysága, elolvashatod ebben a cikkünkben: Minden, amit az oddsokról tudni kell.

EBBEN a cikkünkben pedig megtudhatod, miért is nem lehetsz nyereséges, ha Tippmix(pro)-t használsz.

Az UNIBET használata nagyon egyszerű, részletes leírást az UNIBET használatáról ITT találsz. Írásunkból megtudhatod, hogy kell regisztrálni, befizetni és tippeket megjátszani az irodában.

Tehát irodánk magas odds-okkal már van, tippeket is kapunk a feliratkozás után. Nincs más dolgunk, mint elkezdeni. Fontos, hogy soha ne játssz meg nagy összeggel egy tippet. A bankodat, amit tippmixelésre szánsz, oszd fel legalább 50 részre, és ekkora összeggel játssz meg egy-egy tippet.

Miután elkezdted, hamar ráérzel a dolog lényegére. Folyamatosan képezd magad, olvass a sportfogadás témájáról annyit, amennyit csak tudsz. Segítségedre lehetnek a Cikkeink is. Pár hónap tapasztalattal a hátad mögött már saját magad is tudsz olyan tippeket választani, amelyek nagy eséllyel bejönnek. Idő és türelem kell hozzá. Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot. Sok sikert!