Tippmix(pro) vs. profi online iroda

unibet vs pinnacle vs tippmixpro

(a cikk végigolvasása 3 percet vesz igénybe)

Az alábbiakban összehasonlítjuk egy 2019. januári mérkőzésnél (Celta Vigo – Bilbao) az egyes irodák jutalékát. Hogy hogyan hasonlítjuk össze az egyes irodák oddsait és hogyan számoljuk ki az iroda jutalékát, arról bővebben IDE kattintva olvashatsz.

PINNACLE online iroda

Kezdjük a profi sportfogadók legkedveltebb irodájával, a PINNACLE-val, ahol mindig a legmagasabb odds-okat találod. Ha kifizetést kérsz, pár percen belül jóváírják, nem korlátoznak akkor sem, ha sokat nyersz. Sajnos viszont nincs magyar felülete, Forintban sem lehet játszani, és a min. tét 1€. De akit ez nem zavar, annak ez a megfelelő iroda (egyébként is érdemes több irodában regisztrálni, ha profin akarunk játszani). Ha rajtunk keresztül regisztrálsz hozzájuk, hozzáférhetsz prémium tartalmainkhoz, részt vehetsz az ingyenes tippjátékainkban és bármikor kérhetsz írásban segítséget tőlünk. (Ha biztosan szeretnéd megkapni ezeket a bónuszokat, a legjobb ha a KAPCSOLAT menüpont alatt írsz nekünk, és mi segítünk a regisztrációban).

A PINNACLE által kínált odds-ok a Celta Vigo – Bilbao mérközésre (1×2):

Hazai győzelem: 2.46    

Döntetlen: 3.27

Vendég győzelem: 3.19

A fentebb linkelt cikk alapján kiszámolva kijön, hogy a PINNACLE jutaléka 2.58%.

UNIBET online iroda

A másik ajánlott irodánk, az UNIBET, ahol bár valamivel nagyobb a jutalék, mint a PINNACLE-nél, de cserébe magyar felületet kapunk, magyar ügyfélszolgálattal és kiváló bónuszokkal. Náluk lehet Forintban is játszani és a minimális tét csupán 50Ft. A kínálat is szélesebb, mint a PINNACLE-nél vagy a TIPPMIX-nél. Ha rajtunk keresztül regisztrálsz hozzájuk, hozzáférhetsz prémium tartalmainkhoz, részt vehetsz az ingyenes tippjátékainkban és bármikor kérhetsz írásban segítséget tőlünk. (Ha biztosan szeretnéd megkapni ezeket a bónuszokat, a legjobb ha a KAPCSOLAT menüpont alatt írsz nekünk, és mi segítünk a regisztrációban).

Az UNIBET által kínált odds-ok a Celta Vigo – Bilbao mérközésre (1×2):

Hazai győzelem: 2.45    

Döntetlen: 3.25

Vendég győzelem: 3.15

A fentebb linkelt cikk alapján kiszámolva kijön, hogy az UNIBET jutaléka 3.33%.

TIPPMIXPRO online iroda

A TIPPMIXPRO által kínált odds-ok a Celta Vigo – Bilbao mérközésre (1×2):

Hazai győzelem: 2.40    

Döntetlen: 3.10

Vendég győzelem: 2.90

A fentebb linkelt cikk alapján kiszámolva kijön, hogy a TIPPMIXPRO jutaléka 8.41%.

TÁBLÁZAT

(Előző cikkünkben részletesen leírtuk az odds-ok és a jutalékok összefüggését a Te nyereség esélyeiddel. Ha nem értenéd az alábbi bekezdést, olvasd el a cikket IDE kattintva.)

Az alábbi táblázatból kiolvasható, hogy milyen jelentőséggel bír a megfelelő iroda kiválasztása. Az első oszlopban találod az iroda jutalékát százalékban. A másodikban azt az odds-ot, amit ezen jutalék mellett kínál egy teljesen kétesélyes meccsre, amire 2.00 odds járna, ha nem számolna az iroda nyereséget (de ugye ilyen iroda nincs). A harmadik oszlopban pedig azt találod, hogy hosszútávon mekkora nyereségre teszel szert az adott iroda jutalék mellett, ha a tippjeid 55%-át eltalálod.

Szóval ezen cikk lényege, hogy ha egy olyan irodában játszol, ahol 2-4 százalékos jutalékkal szabják az oddsokat (PINNACLE vagy UNIBET), simán nyereséges vagy már 55%-os tipptalálat esetén is, ám egy olyan irodánál, ahol 8-10 százalékos jutalékkal dolgoznak (pl. tippmix és tippmixpro), már veszteséges lettél.

Az oddsokat és a jutalékokat össze tudod hasonlítani más meccsek esetében is, ahol persze nem pontosan ugyanezek a százalékok jönnek ki. Mi több száz meccsnél megtettük ezt, és az általunk ajánlott irodák 2-4% közt mozognak, míg a Tippmixpro sok esetben akár 11%-os jutalékkal számol. A döntés a Te kezedben van: nem játszol, játszol és veszítesz, vagy játszol és nyersz.