RÓLUNK

A tippmixtippek.info weboldalán mindent megtalálsz, ami a sikeres sportfogadó karriered beindításához szükséges. Összegyűjtjük Neked a legjobb külföldi tipsterek prémium tippjeit, és ingyenes kiküldjük –amennyiben feliratkoztál. A külföldi tipsterek listáját ITT találod.

A napi tippek mellett érdekes cikkeket is írunk. Ezekből megtudhatod, hogyan menedzseld a pénzed, mit jelentenek az egyes fogadási típusok, mi az az ázsiai hendikep és még sok mindent mást is. Leírásaink segítenek a fogadóirodák kiválasztásában és a bónuszaik maximális kihasználásában. Azt is leírjuk, hogy mely tippküldő szolgáltatásokat kerüld el, és mire figyelj, ha hosszútávon nyereséges akarsz maradni.

Tippmix tippnek nevezzük a sportfogadás tippeket, noha egyáltalán nem ajánlott, hogy ezeket a Tippmix-en vagy a Tippmixpro-nál játszd meg. Ugyanis egy jó iroda választással máris többszörösére ugrott az esélyed arra, hogy nyerj. Erről ITTírunk bővebben.

GYAKORI KÉRDÉSEK:

Tuti tippmix tippeket küldünk?

Válasz: Nem. Ilyen szolgáltatás nincs, aki ilyet kínál, hazudik és törvényt is sért. Viszont csak olyan tipsterek tippjeit küldünk ki, akik pozitív múltbeli statisztikával rendelkeznek, azaz nyereségesek. Bízunk benne, hogy a jövőben is azok maradnak.

Milyen típusú sportfogadás tippek kerülnek kiküldésre?

Válasz: Az egyszerű 1X2 mellett leggyakrabban a gólok száma és az ázsiai hendikep típusú fogadások a leggyakoribbak.

Milyen rendszerességgel küldünk tippmix tippeket?

Válasz: Általában minden nap vannak napi tippek. Előfordul azonban, hogy egy-egy nap kimarad.

Milyen odds-okra lehet számítani?

Válasz: Nálunk nem találsz 1.10-es de 1.40-es „tuti tippmix tippeket” sem. Ilyen kicsi oddsokkal lehetetlen hosszú távon nyereségesnek lenni a sportfogadásban. Erről is írtunk bővebben.

Tippmixet vagy Tippmixpro-t használni érdemes?

Válasz: Nem. Egyetlen egyszerű oknál fogva: az odds-ok sokkal alacsonyabbak, mint egy normális fogadóirodában. Ha tippmixezel, jóval kisebb az esélyed arra, hogy nyereséges leszel. Egy profi tipster átlagban 10-15% nyereséget tud kihozni hosszútávon a sportfogadás tippjeiből. A Tippmix kb. 10-15%-kal kisebb odds-okat kínál, mint az általunk ajánlott irodák. Tehát ha ugyanolyan jó leszel, mint egy profi, de Tippmixen játszol, akkor is csak annak örülhetsz, hogy nem kerülsz mínuszba. Bővebben ITT olvashatsz erről.

A külföldi fogadóirodák használata illegális?

Válasz: Nem. Sőt, már pert is nyertek a NAV-val szemben a jogtalan tiltásuk miatt.

Lehetséges megélni az online sportfogadásból?

Válasz: A póker mellett ez az egyetlen olyan szerencsejáték, aminél a válasz: igen. Több példát is láthatunk rá, viszont nem egyszerű.

KAPCSOLÓDÓ OLDALAK:

https://www.youtube.com/channel/UCeyvDmdIa7tHSsNEE3Pwm6w

https://hu.pinterest.com/IngyenesTippmixTippek/