UNIBET ÚTMUTATÓ

REGISZTRÁCIÓ AZ UNIBETEN

A számlanyitás az UNIBET-nél nagyon egyszerű, 3 lépésből álló folyamat, és mindössze 3 percet vesz igénybe. Kattints az alábbi UNIBET logóra a regisztráció megkezdéséhez és a 20.000Ft-os bónusz igényléséhez (új ablakban nyílik meg):

Első lépésben adjuk meg a nevünket, e-mail címünket, válasszunk jelszavat, írjuk be születési dátumunkat és a nemünket. A második lépésben ki kell tölteni a címünket, telefon számunkat, ki kell választanunk, milyen pénznemben szeretnénk játszani, valamint egy biztonsági kérdést is kell választanunk arra az esetre, ha elfelejtenénk a jelszavunkat (a jelszónak tartalmaznia kell egy kis- és egy nagybetűt vagy egy számot, és nem tartalmazhatja a nevünket). Harmadik lépésben hagyjuk jóvá, ha szeretnénk a bónuszt, ill. ki kell pipálnunk, hogy elfogadjuk a feltételek és hogy már nagykorúak vagyunk. A regisztráció gombra kattintva a számlánk el is készült. A regisztráció után még meg kell erősítenünk a telefon számunkat vagy email címünket.

FONTOS: Az Unibet per nyert a magyar állammal szemben. Bővebben ITT.

BEFIZETÉS AZ UNIBETNÉL

A megerősítés után a jobb felső sarokban találjuk a befizetési lehetőségeket, amelyek a következők:

  • Bankkártya/Hitelkártya – min. befizetés 3300Ft – díj 0%
  • Banki átutalás – min. befizetés 1Ft – díj 0%
  • Paysafecard – min. befizetés 3500Ft – díj 3%

Kártyás és Paysafecard-os fizetés esetén a befizetett összeg azonnal jóváírásra kerül, és már játszhatunk is. Utalásnál viszont beletelik pár napba, mire jóváírják a pénzt a számlánkon.

Kártyás fizetés esetén meg kell adnunk a befizetendő összeg és a kártyánk adatait. Ha nem vagy biztos benne, hogy mi mit jelent a kártyádon, IDE kattintva megnézheted.

A kifizetés is egyszerű: a „Számla” menüpontnál a „Pénzügyek”-re kattintva a „Pénzfelvételt” kell kiválasztanunk. Meg kell adnunk a kiutalni kívánt összeget, majd a pénznemet kiválasztva megkezdődik az utalás. A kifizetés várható ideje kb. 8-16 óra, de előfordulhat 1-2 napos várakozási idő is. Tudnunk kell, hogy amilyen eszközzel befizettünk, csak arra kérhetjük ki nyereményünket. Pl. ha bankkártyával fizettünk be, akkor csak arra a bankkártyára igényelhetjük a pénzt.

FOGADÁS ELHELYEZÉSE AZ UNIBETNÉL

Az Unibet felülete az elmúlt években óriásit fejlődött, ők rendelkeznek a legátláthatóbb, legkönnyebben kezelhető felülettel. Mobilos applikációjuk is van, amivel szintén nagyon könnyen megtehetjük tétjeinket. Most az asztali böngészős verziót ismertetjük.

A bal felső sarokban a „Sport”-ra kattintva hívhatjuk elő a sportfogadási kínálatot. Ekkor a bal oldalsávban megjelennek a különböző sportágak. Kattintással válasszuk ki a nekünk tetszőt, pl. „Labdarúgás”. Erre kattintva az ablak középső részében megjelennek a mérkőzések országok/ligák/bajnokságok szerint csoportosítva egymás alatt. Válasszuk ki az országot (Pl. Anglia), majd azon belül a bajnokságot (pl. Premier Liga). Ekkor megjelennek az egyes mérkőzések és azok mellett a főbb fogadási lehetőségek (pl. focinál az 1X2 és a gólok száma alatt/felett). Ha az adott meccsnél nem a főbb lehetőségeket szeretnénk megjátszani, hanem pl. ázsiai hendikepet, ezt úgy tehetjük meg, hogy rákattintunk a csapatok nevére (pl. Arsenal – Everton). Ekkor a középső sávban megjelenik az összes fogadási lehetőség és lejjebb görgetve megtaláljuk az ázsiai hendikepet is. Érdekességként egy kiválasztott mérkőzésnél az ablak jobb felében részletes statisztikákat láthatunk a csapatokról.

Ahogy kiválasztunk egy tippet, az ablak jobb alsó felében felugrik egy mező, amelyben a választott tippeket láthatjuk. Kiválaszthatjuk, hogy egyesével tesszük meg őket vagy kötésben (kombináció). Ha az összes tippünket kiválasztottuk, írjuk be a téteket melléjük, és a „Fogadás” gombra kattintva készen is vagyunk.

Az Unibetnél hatalmas kínálat vár, fogadhatunk a focitól kezdve a politikai választásokon keresztül az e-sportokig szinte bármire. A „Sport” menüpont alatt találhatunk statisztikákat is a mérkőzésekkel kapcsolatban, ami megkönnyítheti számunkra a fogadást. Élő fogadás kínálatuk is bőséges.

Van egy egyedülálló kereső funkciójuk is, ami a jobb felső sávban található nagyító ikonra kattintva hívható elő. Ha pl. az általunk kiküldött tippnél nem tudod, hogy az adott mérkőzés melyik bajnokságban található, csak írd be az egyik csapat nevét a keresőbe. Ekkor zöld háttérben megjelenik a csapat neve, amire rákattintva előhívhatjuk a soron következő mérkőzéseiket, és itt már könnyen kiválaszthatjuk a tippet a fent leírtak alapján.

UNIBET ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Az angol mellett magyar ügyfélszolgálattal is rendelkezik az Unibet, amely elérhető chat-en vagy emailen keresztül. Az élő chat segítségével hétköznap munkaidőben bármikor segítséget kérhetünk, de az e-mailben feltett kérdéseinkre is egy napon belül válaszolnak (legtöbbször csak 1-2 óra a válaszidő).  Ha nagyon sürgős segítségnyújtásra van szükségünk, akkor az angol chat a hét minden napján elérhető 0-24-ben.